Sunday, September 18, 2016

Sammanfattning: Andra månaden - Upptrappningen

Det är den 18:e och jag förstår att du är sjukt nyfiknen på hur det gått med mitt garnavyttrande. Jag tänker inte hålla dig på halster längre, här kommer det:
7160 gram   Sålt
  740 gram   Stickat
Totalt ut: 7 900 gram
Yepp! Jag är skitstolt över att ha lyckats skickat iväg så pagg mycket. Månadens utskeppning motsvarar *trumvirvel* 11,3 procent av den ursprungliga stashen! Totalt över de två gångna månaderna har jag gjort mig av med 11,85 kilo – 16,9 procent. Inte illa pinkat! Samtidigt innebär det att det finns 58 kilo kvar i huset.

Min spontana tanke är att jag måste ha räknat fel den där dagen då jag byggde garnberget. Men så tänker jag efter lite till och kommer ihåg att bärkassarna med ge-bort-garn aldrig kom iväg till kommunen eftersom min kontakt blev svåranträffbar. Och så har jag ju tre lådor med garner som håller på att läggas upp på Tradera nu. (Där du hittar mig som TheSeaman.) Och så den där flyttlådan med handspunnet garn... Och... Det finns mer att ta av och trots att jag steppade upp rejält den gågna månaden innebär det inte på något sätt att jag får ta semester nu. Faktum är att jag behöver steppa upp lite till. Jag behöver snitta dryga 14 kilo i månaden de fyra kommande månaderna om det här ska gå i lås. Wish me luck!

6 comments:

 1. Heja dig, bra jobbat! Den snabbaste vägen ut är väl att sälja så mycket det bara går.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Du har rätt. Sälja, släng och ge bort.

   Delete
 2. Bra jobbat!
  Jag ska genast gå in på tradera och se om jag behöver något av din stass till min! :-D

  ReplyDelete
 3. Jag tycker att du har jobbat på bra. =) God luck med resten!
  /Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det börjar gå åt rätt håll... Och du vet ju hur det har sett ut... :D

   Delete