Tuesday, June 11, 2013

Äntligen tillbaka i verkligheten igen!

 Jag tror mig ha genomskådet den stora "uppsatsbluffen". En uppsats på C-nivå handlar inte om att ta fram några nya häpnadväckande fakta utan att planera sin tid, samla information, strukturera den, finna källor som stöder dina påståenden och sedan skriva ner vad du har hittat. Folk försöker förstora upp det där, precis som jag gjorde i början. Innan jag insåg att det bara var ett helt vanligt projektarbete. Uppsatsen är hur som helst inlämnad – och godkänd. Idag gör jag det sista finliret inför publiceringsinlämning, sedan är det här över och jag har semester på riktigt.

Skrivandet har lagt alla större stickprojekt på is, men det har producerats ett helt gäng sockor och några hekto sockgarn. Dessutom har jag hittat ett gäng sjukt inspirerande stick- och spinnrelaterade bilder jag tänkte dela med mig av. Vidare borde det där högst oventenskapliga socktestestet faktiskt fotas och tävlingen jag pratade om tidigare i våras är inte glömd.


Med andra ord, I'm back. Jag börjar med att visa en bild på det tredje och sista av årets lamm. Vi kallar honom Steken eftersom han precis som Biffen troligen kommer landa på köksbordet i höst. Tacklammet döptes för övrigt till Bella.

Vi hörs snart igen!

PS. Tack för de fina kommentarerna om förra inlägget!

4 comments:

 1. Välkommen tillbaka! :)

  Vad säger du, går det att genomskåda D-uppsatser på samma sätt? Jag håller liksom tummarna för det...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha ha, tja... Egetnligen är det väl bara en fortsättning på C-uppsatsen och eftersom den är en bluff så... Vad pluggar du?

   Delete
 2. Hipp hurra för att du är tillbaka! Och grattis till godkänt uppsats :)

  ReplyDelete