Wednesday, November 30, 2011

Klantigt

NÄR DU HAR en bil där bagageluckan låser sig automatiskt när man slår igen den, ska du helst inte stänga den utan att vara säker på att du har bilnyckeln utanför bilen. Inte om du vill komma köra hem eller komma åt det som ligger på insidan i alla fall. Jag lärde mig det idag.

Reservnyckel? Självklart! Den ligger i städskrubben på bonnvischan. Sju mil bort.

8 comments:

 1. Tråkiga lärdomar, tur att du hade en reservnyckel så du slapp bryta dig in!

  ReplyDelete
 2. Det kunde jag ha talat om för dig, om du hade frågat. :) Jag gjorde nämligen samma grej för typ ett år sedan, fast jag befann mig 22 mil från min extrabilnyckel...

  ReplyDelete
 3. Å nej! Så jobbigt! Jag har inte gjort det än, men det har hänt flera gånger att jag trott att jag gjort det och den panik som växer då är inte angenäm. En kram till dig!

  ReplyDelete
 4. Nej och oj, vilken otur.
  Hoppas att det löste sig tillslut!

  ReplyDelete
 5. vilken jäkla otur, hur löste du det då? Mvh sunnasblogg

  ReplyDelete
 6. Oj oj jag vet hur det känns just då...djäklars är ett lindrigt uttryck som rinner upp i skallen!
  Jag fick ta taxi hem och hämta nyckeln....och tillbaks....hmmm där rök säkert 1 kg garn!!

  Hoppas det ordnade sig bra för dig...

  ReplyDelete
 7. Missen: Tja, jag brukar säga att jag är en sån där som måste göra misstagen innan jag lär mig. Och nu har jag lärt mig det här.

  Tyg och otyg: Attans! Men som jag sa till Missen, jag måste testa själv för att se att det är en dum idé :) Fast du verkar vara lite klantigare än jag ;)

  IDA: Du är en klok flicka. Och säkert mycket mer kontrollerad och ordentlig än mig. Var duktig och fortsätt att hålla nyckeln på rätt sida dörren!

  Call design: Det löste sig! :)

  Sunna: Brodern som bor tre kilometer från jobbet kom och hämtade mig. Och sambon tog en rejäl omväg till jobbet morgonen efter för att lämna reservnyckeln till mig.

  Pysselfarmor: Om man sätter alla utgifter i relation till garn blir man bara deprimerad. Men det blev inte dyrt alls för mig, bara för brorsan och pojkvännen. :)

  ReplyDelete
 8. Hihi, det är nog mycket möjligt. Dels är jag lite klantig, men framför allt har jag en tendens att handla först och tänka sen. Men jag har också lärt mig det här nu! :)

  ReplyDelete