Tuesday, May 3, 2011

Och det som skulle bli så bra

FÖR TVÅ VECKOR sedan fick jag ett paket med vad som skulle vara något av min drömrock. Jag sålde min elkard och killens köksbord för att ha råd med den. Sedan väntade jag i en halv evighet (två månader) på att den skulle komma. När den väl kom och var monterad, stod jag med en fraktskadad rock som inte kunde spinna. Jag ställde den i ett hörn och fortsatte spinna på min Louet.

Nu i helgen som var, träffade jag Dineke som är återförsäljare för Majacraft i Holland. Äntligen ska jag få fason på den, tänkte jag och putte över åbäket till henne. Hon skakade bara på huvudet.

Så jag mejlar min återförsäljare som tycker att det verkar vara väldigt många fel på min rock. Och så mejlar jag Majacraft. Lite skakis. Har hört att de inte är så pigga på att ta tillbaka rockar. Fast till och med de verkar tycka att det är något som inte är helt rätt med den. Så jag får en ny. Alltid något. Kan ju bara hoppas att det går lite fortare än två månader den här gången...

14 comments:

 1. å vilken tur! jag håller alla mina tummar på att den kommer snart. saknar dig förresten, vi borde ses snart=)

  ReplyDelete
 2. Är den du har köpt bättre än Louet jag har en Louet och är jättenöjd med den.

  ReplyDelete
 3. Åh, man blir så frustrerad när sånt händer. Men skönt att du får en ny i alla fall, så att dom inte krånglar om det.

  ReplyDelete
 4. Det kommer att gå jättefort!!!
  Kramar.

  ReplyDelete
 5. Vad trist det är när grejer inte fungerar! Hoppas det löser sig fort!

  Sugen på att komma hit snart igen...?

  ReplyDelete
 6. Urk....detta med att reklamera är något tröttsamt, det är inte kul och det tar tid och det tar energi. Hoppas du får din rock i år!
  Agneta kram

  ReplyDelete
 7. Vad tråkigt! Hoppas att det ordnar sig nu. Stå på dig! Självklart får man vara med på båda! Det finns inga regler, bara man bränner stash! :)

  Vad tycker du? Blogg eller Ravelrygrupp?

  ReplyDelete
 8. You go girl! Hoppas den kommer snabbt och är snyggare gjord, utan skador och spinner som en gudinna1

  ReplyDelete
 9. Så trist!! Hoppas den nya är bra och kommer fort. =)

  ReplyDelete
 10. HEJ! Det är inga super tankers, det är en rund plattform. Likadan som den jag jobbar med fast mindre. Men visst är det coolt! :)

  ReplyDelete
 11. Jag håller med, tycker de kunde kittat mig med typ en sats med tre olika strl eller nått. Säg det till Majacraft förresten, tre nya spinnrockar vill jag ha! (Så att min vän Anna och min vän Eddy kan få vars en också..) ;)

  ReplyDelete
 12. Heter dina hated hearts kan ju mina heta crazy hearts!

  ReplyDelete