Sunday, December 12, 2010

Novembers hemlispaket


NOVEMBERS HEMLISPAKET. Det innehöll tre guldnougat till från början, men tja... Det har ju gått tre dagar sedan jag öppnade paketet...

Det var ett otippat paket. Och fastän jag är nästan helt säker på vem min Hemlis är, och fastän hon måste ha hört mig svära över spetsmönstena på lägret i somras (ingen där kan ha undgått att höra det...) har hon skickat mig ett mönster som ser så jäkla avancerat ut så att jag blir skraj bara jag tittar på det. Det är i och för sig inte spets, men det är mönstrat till tusen. Med pärlor. Tusen ställen att vela bort sig på. Det är nästan så att jag blir lite smickrad av attt någon faktiskt tror att jag skulle klara av det. Fast nu har jag ju inga ursäkter till att inte sticka vantarna. Förut kunde jag ju alltid skylla på att jag inte hade mönstret.

Paketet innehöll en chokladkalender, fyra GuldNougat, Eve-mönstret, två nystan DROPS Baby Merino, två påsar pärlor, en virknål och... Jag kommer inte ihåg vad de där banden heter. Bårdband? Skitsött är det i alla fall.

Och så här såg kortet ut:


Den där cirkeln längst ner gör mig ganska säker på att jag vet vem hemlisen är. Det var inte självklart, långt ifrån. Jag kom på det i natt, precis innan jag somnade. Vem det är? Det tar jag i morgon.

TACK HEMLISEN! 

4 comments:

 1. Rackarns fint paket, Eve är ju helt fantastiska, ska bli kul att se dem färdiga!

  ReplyDelete
 2. Det är ingen cirkel, det är en oval ;)

  ReplyDelete
 3. Härligt paket!

  Jag vill också ha en hemlis, hoppas det blir aktuellt med nya snart!

  ReplyDelete