Thursday, December 16, 2010

Borta puts väck

NU NÄR JAG varit tyst om handarbetandet ett tag, tänkte jag flasha vad jag pysslat med på sistonde. Och bara för att jag bestämde mig för att göra det, hitta jag inte kameran. Jag sitter här med ett minnerskort, men jag har hört att man inte kommer så långt med sådana innan det att man tagit själva fotot man ska ladda upp... Återkommer när kameran är återfunnen.


AS IT HAS been quiet on the crafty side of life in the blog, I thought I would flash what I've worked with recently. And just because I decided to do that, I can't find the camera. I'm sitting here with a memory card, but I've heard you don't get that far with those before you actually have the photo you want to upload on the card in question. I'll be back when the camera is found.

2 comments:

 1. Det är lugnt o tyst på alla bloggar... har alla lagt garnnystanen åt sidan för julpyssel?!

  Hängde inte med på wow. Hade precis tagit hem lite olika bfl och en fiber blend därifrån och vet inte riktigt vad jag vill göra just nu... idé-torka.

  Men, flygbiljetter bokade till NZ och jag är hemma igen till SIV, så jag har mejlat Marie och hört mej för om spinn-workshops... då har jag nog en söt liten Ashfoord Traveller att ta med mej till Grötö!! ;)

  ReplyDelete
 2. Hmmm...minneskortet där men inte kameran, no good. Leta på. Har jag missat eller mönstrade du aldrig på båt?
  Ha det, kram

  ReplyDelete