Wednesday, October 20, 2010

Min gamla spinnrock har emigrerat

MIN GAMLA SPINNROCK har fått ett nytt hem. I Norge. Hos Mia.

Min nya spinnrock ligger antagligen på en postcentral någonstans mellan Holland och Sverige. Förhoppnings på den i Göteborg.


MY OLD SPINNING wheel have got itself a new home. In Norway. At Mias place. (Swedish link.)

My new wheel is proabably resting at a post central somewhere between Holland and Sweden. Hopully in Gothenburg central.

4 comments:

 1. Hittar du beskrivningen på hur man räddar en snodd uppläggning är jag klart intresserad...:-)

  ReplyDelete
 2. Takk for koseleg kommentar, og så kjekt at du vil følgja spinnebloggen min. Var nettopp inn på Mia sin blogg og såg at ho hadde fått seg rokk, og no les eg på din blogg at det er din rokk ho har kjøpt! Ho er jo kjempeflink til å spinna på håndtein, så dette greier ho fint :) Ja, det er ein Louet s 10 DT eg har, og eg er veldig fornøgd med den. Det er kjekt å finna andre spinnedamer, så eg legg meg til som følgar. Ha ei fin veke :)

  ReplyDelete
 3. Maria: Jag har letat och letat och det enda jag ser är att folk säger att det inte går att göra något åt. Men jag VET att jag sett det någonstans. Hör av mig om jag hittar det igen!

  Bodil: Jepp, rocken åkte över till Mia. Kul att höra lite positivt om S10 för en gångs skull. Det är en sådan som är på väg hit nu... :)

  ReplyDelete
 4. Och Mia är överlycklig nu som den står här monterad, nu kommer jag bara att sitta och spinna helt fram till jul :)

  ReplyDelete