Thursday, October 14, 2010

Cleaning out my closet

DET BÖRJADE MED rent kaos i morse. Kaos som i sjömannens normala tillstånd. Så här ser mitt arbetsrum ut. (Ja, i normala fall ser det ut så här. Och nej, jag har inte stökat till extra för att överdriva. Tyvärr.)

IT STARTED WITH a chaos this morning. Chaos as in "normal" in The Seaman's life. This is what my hobby room looks like. (Yes, it's the normal state of the room. And no, I haven't messed it up just to take the picture. Unfortunately.)
Med hjälp av en orädd och högkompetent organisatör - Sara, ser mitt arbetsrum numera ut så här. Det är så jäkla fint! Enda frågan är hur jag ska kunna behålla det så här prydligt. Det där med att lägga tillbaka sakerna på sitt rätta ställe har aldrig varit min grej. Tyvärr.

With lots and lots of help from a brave and highly competent organizer - Sara, (Swedish link) my hobby room now looks like this. It's really nice! The only question is how I'm supposed to keep it this tidy. That thing with putting the stuff back to where it belongs never been my thing... Unfortunately.7 comments:

 1. Jag tycker att det är väldigt uppfriskande att se att det ser ut så där hos någon annan också! :-)Snygg tapet också!

  ReplyDelete
 2. Det kallas för organiserat kaos, inget att skämmas över =) Men visst är det roligt att få det städat & sorterat ordentligt då & då, särskilt om man får bra hjälp med 0)

  ReplyDelete
 3. Det händer sig att det ser ut som på sista bildet här, så där en gång om året, men det fina med att sortera och få undan är att man hittar en massa grejor som man glömt man har!

  ReplyDelete
 4. Åh kalla det en studio istället så får det se ut hur som helst...

  ReplyDelete
 5. Therese: You are not alone :)

  Alexandra: Organiserat kaos är det bara när man hittar i röran och det gör jag tyvärr inte. Trivs mycket bättre i rummet som det ser ut nu efter städningen...

  Mia: Typ när ni byter kök och aldrig annars? :)

  Anna: Där sa du något! Studio... Det låter fint!

  ReplyDelete
 6. Vad härligt med städhjälp och snyggt blev det hoppas att du hittar sakerna, det kanske blev nån överraskning oxå. Det brukar det bli här när man tar en sån där storstädning typ 1g/år.
  Ha en bra helg och njut av rummet.

  ReplyDelete
 7. Anta: Största överraskingen var nog snarast att det var så jäkla många lådor. Det ser inte ut att vara lika många när de står i bokhyllan... :S

  ReplyDelete