Monday, August 23, 2010

Homespun a la lovely


LORD OF THE RINGS, popcorn och en öl. Och sockstickning. Jag väljer att slänga jantelagen åt skogen och säger som det är - mitt hemspunna garn rinner som vatten mellan fingrarna när jag stickar. Det var länge sedan det var så roligt att sticka ett par sockar. Och länge sedan jag hade ett så trevligt garn. Om det är värt tiden och besväret att spinna skiten innan man stickar det? Oh yes, it is!

LORD OF THE RINGS, popcorn and a beer. And a sock knitting. I choose not to be shy and tell you the truth - my home spun yarn is a delight to knit. It was a long time since I felt such happiness over a pair of socks. And, it was a long time since I had a nicer yarn avalible too. If it's worth all the time it takes to spin it? Hell yeah!

7 comments:

 1. Åh så snyggt, du är grym! Men de ser lite stora ut?

  ReplyDelete
 2. Härligt att ditt egna garn blir så bra! :)

  ReplyDelete
 3. Yesss, det är här det händer, när kommer du? Har en massa komptid att plocka ut, vi kunde ha stickmaraton.

  Ditt garn är fantastiskt!! Färger som make me melt...

  ReplyDelete
 4. Görsnyggt Elin! Kul när ditt egna känns bra så bra.

  ReplyDelete
 5. Bra jobbat! Visst är det härligt att sticka i eget garn :)

  ReplyDelete
 6. Vad roligt att garnet blir så bra! Jag måste också testa det här med att spinna mitt eget garn. Alla ni som gör det är ju så lyriska!

  ReplyDelete
 7. Ja, Jante ska man inte bry sig om för mycket. Är man glad över nåt så ska man vara det! Det är en njutning att läsa när du skriver om dina garner och stickning, underbart när man hittar något man tycker så mycket om att göra!
  Agneta kram

  ReplyDelete