Tuesday, April 27, 2010

Färg mot deppighet
JAG VAR LITE deppig förut. Mitt magiska trick för att komma i balans igen, är att ge livet lite färg. Lika banalt och klyschigt som sant. Så jag köpte blommor. Och garn. Garnet kommer bli någon slags mormorsrutesjal. En glad sjal.I WAS SAD before. My magic trick to make things good again, is to bring bright colours into my live. It's as banal and cliché like as it sound, but it's not less true because of that. So I bought me some flowers. And some yarn. The yarn will be used for some kind of granny square shawl. A happy one.

7 comments:

 1. Åhhh, så härligt glada, glädjande färger!!
  Mungiporna åker upp och fantasin börjar snurra.
  Var med Hanna på Terapiboden(---:-)) ) idag och hon köpte flera garner till egen variant av mormorspläd. Tänk, idag har hon oxå lärt sig virka!!

  ReplyDelete
 2. yes some yum-yum flowers and yarn will do the job.
  it works by me.

  nynke

  ReplyDelete
 3. sv: jag har använt quick garn från marks & kattens. det blir inte superstadigt när man börjar komma upp på kanterna på kattkorgen.. men det kanske blir hårdare om man använder mindre virknål än vad jag gjorde. jag hade en 10a, och det fungerar om man kan stödja upp det på nått sätt.. jag har tänkt ta nå slags plaströr eller nått som är böjligt så att det spänns lite högst upp och så=)

  ReplyDelete
 4. Ska bli kul att se den sjalen sen för garnet var ju supersnyggt och som du skrev: väldigt glatt!!!

  ReplyDelete
 5. Vilka härliga färger, både på blommor och garn, det ska bli kul att se den sjalen!

  ReplyDelete
 6. härliga färger - ser fram emot o se den sjalen! :) jag älskar flefärgade saker. var "godissugen" häromdagen och kunde inte låta bli o köpa mig en zauberball - i vitt/grönt/cerise bara för de härliga färgerna. :)

  ReplyDelete
 7. Lilian: Ska bli kul att se om vi får över även henne till den mörka sidan ;)

  the dutch purple rabbit: Yes! And isn't it funny how some colours can change your mood in a few seconds?

  Linn: Jag ska se om jag hittar något garn i mina gömmor som skulle gungera. Något med lite styrsel i. Har du några tips? Jag är grön på virkning.

  Reneé: Jag avklarade tio rutor i gårkväll. Fortsätter jag i den farten borde sjalen vara klar när som helst. Men känner jag mig själv kommer det att dyka upp något emellan... :)

  Therese: Tack! Jag har alltid varit lite skeptisk till mormorsrutor, men det är aldrig för sent att ändra sig. Eller? :P

  ReplyDelete